Nieuws

Nieuwe bordsponsor Elburger Sport Club

Op donderdag 28 maart ondertekenden Gerrit Ruizendaal namens Koelewijn’s Haringinleggerij BV en Laurens van het Oever namens de Elburger Sportclub een sponsorcontract bij ESC. Gerrit Ruizendaal werd even rond geleid door de accommodatie van ESC. Met Joop Petersen, die ook aanwezig was namens ESC, werden herinneringen opgehaald over de vishandel van vroeger en de verwantschap tussen Elburg en Spakenburg als voormalige vissersplaatsjes.

Wij zijn heel blij om Koelewijn’s Haringinleggerij BV als sponsor welkom te heten.

Het bedrijf
Meer dan 80 jaar en 3 generaties verder is Koelewijn’s Haringinleggerij uit Spakenburg een alom bekende groothandel met een zeer groot assortiment vis en visproducten. Het bedrijf is zelfs uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in deze branche, en toch is het familiale karakter en de zorg voor topkwaliteit en service is al die jaren ongewijzigd gebleven!

In 2000/2001 wordt nogmaals verhuisd naar een groter pand. In dit verhuisproces vindt tevens een belangrijke overname plaats van visgroothandel “Jan de Graaf BV” uit Spakenburg.

In de strijd tegen overbevissing heeft Koelewijn’s Haringinleggerij zich ook ingezet op kweekvis. Viskwekerijen zijn een ideale manier om de groeiende vraag naar vis(-producten) op te vangen zonder schadelijke overbevissing.

Het is zeker de moeite waard om eens de website van onze nieuwe sponsor te bezoeken.  Naast diverse info over het bedrijf zijn er ook prachtige zwart-wit beelden van de visserijen van vroeger te vinden. Veel kijkplezier.

Zeevisgroothandel
Koelewijn’s Haringinleggerij BV
Ansjovisweg 24
3751 BL Spakenburg

W: www.visgroothandel.com
T: (+31) 33 298 80 44