Nieuws

ADVERTENTIE | Bigpop Festival 2019

Op zaterdag 13 juli gaat het Rock’nRoll-geweld weer losbarsten aan de Kleine Woldweg in Oosterwolde. Tijdens deze 4e editie zal er voor jong en oud weer genoeg te beleven zijn. Op twee verschillende podiums zullen meerdere bands hun kunsten gaan vertonen.

In de ‘hoofdtent’ zal de band Bökkers er een dampend feest van maken met krakers van hits waaronder natuurlijk Annie uut de bochte! Deze kerels weten hoe zij een feest moeten bouwen en zullen dat ook zeker gaan doen! We hopen dat de tent na dit optreden nog overeind staat zodat de vrouwen van de coverband Steam hun kunsten kunnen gaan vertonen. Verwacht van deze all-female coverband geen brave liefdesliedjes of ingestudeerde danspasjes. Deze vrouwen spelen dampende meezingers, guilty pleasures, langharige rock classics maar ook happy hardcore! Dit alles in mooie rock-rokjes, wat gelijk voor nog meer energie zorgt.

Op het buitenpodium zullen onder andere de heren van The Royal Spuds uit Zuid-Holland er één groot feest van maken met nummers die overladen zijn met heerlijke klanken die doen denken aan Flogging Molly of The Dropkick Murphys. De andere band wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, houd hiervoor onze kanalen op de sociale media in de gaten!

Naast goede muziek zal er op het buitenterrein van alles te beleven zijn. Aan goed eten, drinken en gezelligheid zult u tijdens Bigpop Festival niets tekort komen!
Ook dit jaar bieden wij u weer de mogelijkheid om u prins/prinses-heerlijk te laten vervoeren in een luxe touringcar. U zult worden opgehaald en weer netjes thuis worden gebracht, dat is toch heerlijk? Voor meer informatie kijk hiervoor op de website www.bigpopfestival.nl

Bigpop Festival 2019 wordt ook dit jaar weer een onmeunig gezellig, onvergetelijk en werelds festival! Kaarten kosten €15,- (excl. 1,- servicekosten) in de voorverkoop en €20,- aan de deur. Ze zijn verkrijgbaar via: www.bigpopfestival.nl/tickets, en bij het fysieke verkooppunt de Meule in Oosterwolde.

Aanvang 19:00 – Einde 01:30

Dit wilt u niet missen! Wij zien jullie graag op 13 juli!
www.facebook.nl/bigpopfestival
www.instagram.nl/bigpopfestival
www.bigpopfestival.nl