Nieuws

JO13-1 kampioen!

Afgelopen zaterdag 25 mei 2019 speelde ESC JO13-1 de lastige uitwedstrijd tegen OWIOS JO13-1. Bij winst voor OWIOS JO13-1 zouden zij kampioen zijn, maar de wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. Hierdoor maakten nog 3 teams kans op de titel in de 2e klasse die op woensdagavond 29 mei 2019  zou worden beslist op het Burgemeester Bode Sportpark.  OWIOS JO13-1 was reeds uitgespeeld en wachtte de wedstrijd tussen ESC JO13-1 en DSV’61 JO13-1 in spanning af vanaf de tribune. Bij een gelijkspel tussen beide teams zou OWIOS JO13-1 alsnog kampioen zijn. ESC JO13-1 en DSV’61 JO13-1 moesten ieder hun wedstrijd winnen om kampioen te worden. De spannende thuiswedstrijd kende bij rust een 1-0 voorsprong in het voordeel van de Elburgers. Na de rust werd de wedstrijd beslist in een 3-0 overwinning voor de Elburgers waarna het feest losbarstte.