Nieuws

JO8-2 bedankt zijn trainers en spelers voor 1,5 jaar plezier

JO8-2 gaat na 1,5 jaar uit elkaar..

Gisteren in Nunspeet werd de laatste officiële wedstrijd gespeeld door JO8-2, helaas gaat er na de zomervakantie een scheiding komen in de spelers en trainers. Afgelopen seizoen was een bijzonder jaar voor onze talenten uit Elburg, in de eerste seizoen helft waren ze bijna kampioen maar verloren ze helaas de ‘finale’ van Owios JO8-1 wat overigens een heel goed elftal is en dus zeer terecht kampioen is geworden. Van de 11 wedstrijden het eerste half jaar werden er maar liefst 10 gewonnen en dat was zeer leuk om te zien. Onze talenten kregen ook een heuse beker uitgereikt wat zeer veel glimlachen heeft opgeleverd. Tweede helft van de competitie gingen ze klasse hoger spelen en dat was te merken, vooral de eerste wedstrijden gingen verloren maar gelukkig kwam er een omslag en hebben ze nog mooie resultaten mogen boeken, wat vooral een hoogtepuntje was is dat we nu wel in de competitie van Owios JO8-1 hadden gewonnen wat een klein feestje opleverde. Je zag de laatste 6 wedstrijden dat ze het niveau goed aankonden en hebben allen grote stappen gemaakt. Wat vooral knap was aan deze jongens dat er een leuke splitsing was in leeftijd en karakters wat deze hechte groep tot vrienden heeft gemaakt, want ook op zaterdagmiddag werd er regelmatig afgesproken om lekker te spelen, kijk en daar gaat het om, plezier en vrienden dat is het allerbelangrijkste. Ook de ouders die het regelmatig gezellig hadden met elkaar vinden het jammer maar snappen ook dat de oudere jongens verder moeten. Afgelopen jaar hebben de talenten van JO8-2 trainingen gehad van Jarrald en Merijn Boonen, wij willen ook via deze weg deze jongens ontzettend bedanken voor hun tijd en energie om de boys beter te laten worden. De leiders Koen Bulten en Peter Vierhuis ( de Padde) zijn we ook enorm dankbaar, elke keer zorgen zij ervoor dat onze jongens konden voetballen en namen de moeite om elke zaterdag er te staan, SUPER GEDAAN!! Stijn van Dragt en Vinn Hulleman worden dit jaar 7 en blijven nog een jaar in JO8 voetballen, Bram Bulten, David Westerink, Ruben Vierhuis, Romain van Engelen, Sem van Dorp en Pim van de Brink zijn vorig jaar 7 geworden en gaan over naar de JO9, jongens bedankt voor het entertainen. Peter Vierhuis de Padde blijft volgend jaar leider van de jongens die overgaan naar JO9 en zal dit doen samen gaan doen met Henk van de Brink, daarom is het heel mooi dat we gisteren tijdens het toernooi de 2e plek hebben veroverd en voor onze afscheid nemende leider Koen Bulten nog een grote beker mochten scoren als afscheid cadeau. Allen nogmaals bedankt en een hele fijne zomervakantie..