Nieuws

ESC JO11-2 met beide benen op de grond

Gisteren moesten de jongens naar Kampen toe om tegen KHC te voetballen. Na alle overwinningen van de afgelopen weken, wisten we dat het vandaag echt moeilijk zou gaan worden. De eerste 15 minuten gingen redelijk gelijk op, maar de jongens van ESC waren aardig onder de indruk van het zeer fysieke spel van KHC. De jongens uit Kampen gingen echt enorm fel het duel in tot op en zelfs soms wel over het randje. Dit waren onze jongens niet gewend en hadden het hier echt enorm moeilijk mee. We kwamen met 1-0 achter en het werd zelfs nog 2-0 voor KHC. Maar onze jongens bleven het proberen en uit een schitterende aanval was het Vince die de 2-1 wist te scoren. De aansluitingstreffer was een feit. Dit was voor KHC het sein om er nog een feller schepje er  bovenop te doen. Ondanks dat we voetballend toch bleven spelen met mooie driehoekjes, delfde we toch het onderspit op het fysieke vlak. De wedstrijd ging helaas verloren met 5-1. Het moet voor ons een leerproces zijn om ook fysiek sterker te worden en dus niet bang hoeven te zijn om vol een duel in te gaan. Het voetbal zit er wel in, maar er zijn dus nog genoeg stappen te zetten. Deze komende week gaan we hier weer keihard aan werken en proberen we om weer stappen vooruit te zetten. Graag tot de volgende wedstrijd