Nieuws

Grote Club Actie weer van start

14 September is de start van de Grote Club Actie. Deze week worden daarvoor de voorbereidingen gestart. Een groepje vrijwilligers gaat meer dan 500 enveloppen gereed maken met daarin 5 loten. Via de leiders van de teams zullen die onder de leden worden uitgezet. Niet-spelende leden krijgen de loten thuis bezorgd. In een begeleidend briefje wordt uitgelegd hoe één en ander werkt.

Voor de financiële positie van de vereniging is deze actie van groot belang. We kunnen op een relatief eenvoudige wijze een flink bedrag binnenhalen. Dat is goed voor de vereniging , en dus ook voor jou. Ga samen met ons de uitdaging aan om van deze actie een groot succes te maken. Als we met z’n allen de schouders eronder zetten is het succes groot en de inspanning per persoon klein. Een mooie gelegenheid om als club te laten zien waar we voor staan, wat we kunnen én willen. Doe dus allemaal mee!!

Wil je meer loten verkopen dan kan dan ook. Voor wie de meeste loten verkoopt is er een aardig prijsje te verdienen. Voor eventuele vragen kun je mailen naar gertvannorel@hotmail.com