Nieuws

Herfsttoernooi voor de jeugd (JO8 t/m JO12)

Op woensdag 23 oktober 2019 organiseert ESC een leuke activiteit voor de jeugd in de vorm van een gemengd voetbaltoernooi. Voor de JO8 t/m JO10 zal dit plaatsvinden van 10:00 uur tot 12:00 uur en voor de JO11 en JO12 van 13:00 uur tot 15:00 uur.

Deelname is gratis en we zorgen voor ranja met wat lekkers. Je kunt je aanmelden via je leider/teamtrainer en dat kan tot uiterlijk 14 oktober. Op de dag van het toernooi is het de bedoeling dat je uiterlijk een kwartier van tevoren aanwezig bent om je te melden en dan krijg je te horen in welk team je bent ingedeeld.

We gaan er samen een leuk toernooi van maken en hopen natuurlijk op heel veel aanmeldingen en ook op veel supporters!

(Let op: Woensdag 23 oktober vervalt hiermee de training)

Tot woensdag 23 oktober!