Nieuws

Meld je aan voor de voetbalschool

Op zaterdagmorgen 21 september 2019 start de voetbalschool van E.S.C. Hier leert de jeugd van 4 tot 8 jaar op speelse wijze de beginselen van het voetbalspel.

Vanaf ’s morgens 10.00 uur, krijgt de jeugd een uur lang spelenderwijs voetballes van ervaren trainer(s) en voetballers. Spelers van de selectie van de Elburger SC zijn ook aanwezig, die helpen met het geven van trainingen. Tussendoor is er een pauze waar de kinderen gratis limonade krijgen. Ook is het onderlinge toernooitje altijd een leuke happening, evenals het behalen van het voetbaldiploma.

Als er nog jongens of meisjes zijn, die het leuk vinden om een keertje mee te doen, of zich op willen geven, zijn zij van harte welkom. Op deze manier kunnen zij kennis maken met het voetbal, kunnen zij lekker met elkaar bewegen en is men tot niets verplicht.

Bij het aanmelden krijg je een gratis voetbaltenue in bruikleen. Voorwaarde: je moet minstens 4 jaar en 9 maanden oud zijn om je aan te kunnen melden.

Voor meer informatie, zie de site www.elburgersc.nl/voetbalschool/