Nieuws

Rabobank Noord Veluwe verlengt sponsorcontract met Voetbalvereniging ESC

Namens Rabobank Noord Veluwe ondertekende Monique Zweekhorst, samen met Addie ten Have van Voetbalvereniging ESC, het sponsorcontract voor het seizoen 2019/2020.

Waarom ondersteunt Rabobank clubs?
Verenigingen, stichtingen en clubs in sport en cultuur hebben het in deze tijd niet makkelijk. Ze kampen met teruglopende bijdragen van lokale overheden, teruglopende ledenaantallen en een gebrek aan vrijwilligers en goede bestuurders. En dat terwijl verenigingen en stichtingen, juist in deze tijd, een belangrijke maatschappelijke rol vervullen. Ze vormen een onmisbare rol in de leefomgeving van mensen. Het verenigingsleven zorgt voor meer sociale cohesie en een meer tolerante samenleving.

Ook worden er talenten ontdekt en klaargestoomd voor de top. Ben je bij een vereniging of club aangesloten, dan wil je ergens aan meedoen. Ieder lid doet mee. Maar meedoen doe je niet alleen, dat doe je samen. Ook het realiseren van doelen en ambities van een vereniging, pak je samen aan.

Ondersteuning via verschillende mogelijkheden
De sponsoring vanuit de Rabobank betekent niet altijd dat er een contract voor wordt afgesloten. Door de inzet van het Rabofonds en Rabo ClubSupport (voorheen Rabo ClubkasCampagne) kunnen verenigingen en stichtingen gebruik maken van de ondersteuning vanuit Rabobank. Meer informatie over deze manier van ondersteunen vind je op de website van Rabobank Noord Veluwe (rabobank.nl/noordveluwe).

Rabobank Noord Veluwe
Paterijstraat 3
8081 TA Elburg

Elspeterweg 22a
8071 PA Nunspeet

T: 0341 – 46 66 00
W: www.rabobank.nl