Nieuws

Seizoenstart, plezier en meeleven.

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover: na een periode van oefenen, trainen en bekerwedstrijden begonnen de competities weer. Daar hebben we met z’n allen naar uitgekeken. De zon scheen uitbundig, de omstandigheden waren goed en heel veel mensen hebben volop genoten van hun sport. Daar is het ook voor bedoeld: plezier hebben in je sport! Mooi, heel mooi:  dankbaar zijn we dan ook voor alle mensen die dat weer mogelijk maken. Hulde aan alle vrijwilligers!

Juist op zo’n mooi startmoment is het ook goed om naar elkaar om te zien en vooral te letten op onze clubgenoten voor wie het op dit moment wat lastiger is. Zonder volledig te kunnen zij wil ik hier toch enkele namen noemen. We denken aan de zieken onder ons: Lammert van Wezep (Nieuwe Feithenhof) is ernstig ziek en we weten al langere tijd dat het met de gezondheid van Gert Deelen en Henk Hagendoorn steeds een stukje minder gaat. Het verdriet van de families Deloo en Veenstra. Er is spanning voor uitslagen van onderzoeken en operaties die aanstaande zijn. U kent hen wellicht vanuit de kring van bekenden. Wij zijn vooral een vereniging als we er juist voor deze mensen  willen zijn. Stuur eens een kaartje, een mailtje of een vorm van meeleven op welke wijze dan ook. Het doet meer goed dan dat we zelf vaak denken.

Ik wens jullie allen, namens het bestuur, een sportief en plezierig seizoen en bovenal een seizoen van warm meeleven met elkaar!

Gert van Norel.