Nieuws

Uitreiking eerste presentatiegids aan Gerrit ten Have

Zaterdagochtend 21 september is de eerste presentatiegids voor het nieuwe seizoen 2019/2020 uitgereikt aan Gerrit ten Have. Onder toeziend oog van diverse clubmensen werd door Lusine Grigoryan de eerste gids aan Gerrit ten Have uitgereikt.

Met liefde en passie is Gerrit ten Have al meer dan 50 jaar vrijwilliger bij de Elburger Sport Club. Vanaf z’n jonge leeftijd is hij al geruime tijd verbonden aan de vereniging. Dagelijks is Gerrit op het sportpark te vinden waar hij actief is als schoonmaker, scheidsrechter, grensrechter en jeugdtrainer. Door zijn gewaarde activiteiten op de vereniging kon de Elburger SC er niet omheen om Gerrit op deze manier op de cover te zetten.

Naast de reportage van Gerrit ten Have zijn er nog diverse reportages te vinden. Zo is er ook een bijzondere reportage gemaakt over de familie Broekhuijsen waarbij maar liefst vijf gezinsleden voetballen bij de Elburger SC. Vader Simon is naast z’n voetbalactiviteiten ook trainer bij twee verschillende jeugdteams. De zonen Joël (21), Aron (19), Boas(17) en Ezra (15) zijn  als (jeugd)spelers actief binnen de Elburger SC.

Als dank van waardering werden bloemen uitgereikt aan beide heren. De Elburger SC wil op deze manier beide heren bedanken voor hun trouwe inzet aan de vereniging.