Nieuws

Nieuw bestuur Elburger Sport Club

Maandag 7 oktober jl. hebben de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering ingestemd met de voordracht van een nieuw bestuur. De vorming van een nieuw bestuur was nodig omdat de vorige bestuursleden hun functie in april ter beschikking stelden.

De afgelopen maanden is door de Commissie Toekomst  ESC (CTE) veel werk verricht om een nieuw bestuur te vormen. Vanuit diversen gesprekken is het nieuwe bestuur gevormd. Het nieuwe voltallige bestuur zal bestaan uit de volgende 8 personen.

Voorzitter:
Jaap van der Beek, geboren in 1952 en wonend in Elburg. Jaap heeft ruime bestuurlijke ervaring in het onderwijs. Zijn laatst beklede functie was die van directeur bedrijfsvoering voor het Openbaar Onderwijs Zwolle.

 

 

Secretaris:
Igor Steert, geboren in 1987 en wonend in Oldebroek. Igor werkt als belastingadviseur bij Tamek Belastingadviseurs. Hij heeft de opleiding fiscaal recht gevolg en werkt dagelijks in de fiscaal juridische praktijk.

 

 

Penningmeester:
Wilco van het Goor, geboren in 1977 en wonend in Elburg. Wilco is werkzaam bij Machine Fabriek Elburg. Hij is daar verantwoordelijk voor de inkopen, IT, onderhanden werk en een deel van de administratie.

 

 

Bestuurslid Voetbalzaken:
Andries van der Beek, geboren in 1979 wonend in Elburg. Andries heeft een aantal jaren gewerkt in het onderwijs en is sinds een aantal jaren actief als afdelingscoördinator  bij Nathan Products. Andries heeft jarenlang in Elburg 1 gevoetbald.

 

 

Bestuurslid PR & Communicatie:
Niels Bosman, geboren in 1994 en wonend in Elburg. Niels is eigenaar van Internetbureau Beter Bekend. Niels houdt zich bezig ondermeer bezig met online marketing en communicatie.

 

 

 

Bestuurslid Commerciële zaken:
Ronald Kuipers, geboren in 1972 wonend in Elburg. Ronald Kuipers heeft ruime ervaring in commerciële functies binnen de ING Bank, zijn laatste daar was commercieel directeur. Onlangs is Ronald overgestapt naar TVM Verzekeringen om daar leiding te geven aan het team Verkoop Nederland.

 

Bestuurslid Facilitaire zaken:
Mike van der Ziel, geboren in 1973 en wonend in Elburg. Mike is werkzaam in de installatiebranche. De laatste jaren is hij werkzaam bij Groothuis Bouw. Hij is daar werkzaam als installatieadviseur.

 

 

Bestuurslid Leden & Vrijwilligerszaken:
Jeroen Peute, geboren in 1976 en wonend in Elburg. Jeroen is jarenlang werkzaam geweest als advocaat. Momenteel is hij teammanager Algemeen Juridische Zaken bij Achmea Rechtsbijstand. Hij stuurt daarbij een omvangrijk team juristen en advocaten aan.

 

 

De Elburger SC is het oude bestuur enorm dankbaar voor de periode waarin zij de club hebben geleid. Ook gaat er veel dank uit naar de personen die zich de afgelopen maanden hebben ingezet om de lopende zaken ter hand te nemen.