Nieuws

Gelijkspel voor de Leeuwen van JO11-2

Afgelopen zaterdag stond er een oefenwedstrijd gepland in Biddinghuizen tegen BAS JO11-1. Deze tegenstander speelt een klasse hoger dan onze jongens, maar het gaat om het leerproces. We gingen met een volledig fit team op pad. We begonnen zeer goed in een gelijk opgaande wedstrijd. Het was echt een heerlijke pot voetbal van beide kanten. Joep stond echt ijzersterk te keepen, want hij hield met een aantal schitterende reddingen het doel enorm lang schoon. Aan de andere kant kregen wij ook een flink aantal kansen, maar ook wij wisten het net niet te vinden. Het was toch BAS die op een 1-0 voorsprong wist te komen. In de 2de 15 minuten werd het zelfs ook nog 2-0 voor BAS, maar opeens waren we dan toch aan de scorende kant. Het was Wessel Balk die op een schitterende manier Daan Broekhuizen in stelling wist te krijgen en Daan wist deze kans te verzilveren en de stand op 2-1 te zetten. En de Leeuwen uit Elburg gingen door, want het was na een schot van Ivan van Vleeren die op de paal kwam. Daan Broekhuizen was zeer attent en schoot de rebound tegen de touwen. Het was van beide kanten zeer goed voetbal en ook enorm sportief. Helaas gooide het slechte weer roet in het eten, want het ging echt enorm te keer. Hierop werd de wedstrijd gestaakt en gingen we toch moe, maar voldaan naar huis na een leerzame wedstrijd. De eindstand was dus 2-2.