Nieuws

Wederom dubbele cijfers voor JO11-2

Zaterdag mochten de boys weer aan de bak. Ditmaal moesten ze in de koude, donkere en zeer vroege morgen al om 7.10 uur vertrekken naar Nieuwleusen. Sommigen hadden hun pyjama nog aan, haren door de war, tandenborstel, tandpasta en beker water meegenomen en waren zo vanuit bed de auto ingestapt. Ook de aanwezige ouders liepen nog verdwaasd rond, maar waren paraat om hun zoon aan te moedigen, zij het waarschijnlijk iets vermoeider klinkend dan anders. Op papier was dit een makkelijke tegenstander, aangezien Nieuwleusen bijna onderaan staat en flink veel doelpunten tegen hadden gekregen. Maar de jongens waren gewaarschuwd te waken voor onderschatting, maar of het nou het tijdstip was of onderschatting, Nieuwleusen kwam verdiend op een 1-0 voorsprong. Het duurde even, maar vlak voordat de eerste 15 minuten voorbij waren, werd het 1-1 door een doelpunt van spits Daan Broekhuizen na een voorzet van Ivan v Vleeren. De jongens kregen wat kritiek te verduren, maar ook dit hoort bij het proces om een betere voetballer te worden. Maar de speech had blijkbaar wel wat geholpen, want het werd 1-2 door een doelpunt van Ivan v Vleeren op aangeven van Vince Hoekert. Hierna waren de boys wat wakkerder en gingen ze door. De 1-3 kwam wederom van Ivan, ditmaal op aangeven van Jesse Bruijnes. Het werd ook nog 1-4 door Daan Broekhuizen en de aangever was wederom Vince Hoekert de assistenkoning.. In de rust werden er positieve woorden gesproken en de boys konden weer aan de slag. Het werd 1-5 door doelpunt van Stijn Westerink en wederom op aangeven van Vince Hoekert. En nog was de koek nog niet op, want het was wederom Stijn die scoorde. De laatste 15 minuten ging Joep v Ommeren weer voetballen en kwam Ruben Zoet onder de lat te staan. Ook Wessel werd weer naar voren gestuurd, zodat hij ook wat dichter bij het doel kon komen en misschien een doelpuntje mee kon pikken. Er werden nog wel 4 doelpunten gescoord, maar het was Wessel helaas niet gegund om te scoren vandaag. De 4doelpunten werden gescoord door Ivan, Joep v Ommeren 2x en Vince Hoekert liet het 10de doelpunt aantekenen vanuit een corner van Stijn Westerink. Ondanks dat het van onze kant een mindere wedstrijd was, werd er dus wel weer met ruime cijfers gewonnen. Volgende week spelen de boys van ESC eindelijk weer een thuiswedstrijd. De komende tegenstander zal voor meer weerstand zorgen, dus hopelijk hebben we een goede dag en kunnen we als team wederom een goede wedstrijd spelen en de volle winst pakken. Graag tot zaterdag om 8.30 uur op het Burgemeester Bode Sportpark.