Nieuws

6e editie Nieuwjaarstoernooi / snerttoernooi met alle seniorenteams en JO19-1

Op zaterdag 4 januari 2020 gaan we een  toernooi in een 7 tegen 7 variant spelen op een half veld. Alle seniorenteams ( ESC 1 met 2 teams ) en JO-19-1 doen mee met een eigen afvaardiging.

Het toernooi wordt gespeeld op veld 1 en begint om 12.00. Na afloop van het toernooi is er een snertbuffet in de kantine waar tegen een kleine vergoeding genoten kan worden van deze heerlijke winterkost. Sponsor Restaurant & Partycentrum de Haas heeft dit mogelijk gemaakt, waar we uiteraard dankbaar voor zijn.

Aansluitend is er de nieuwjaarsreceptie. Tijdens de nieuwjaarsreceptie is er mogelijkheid om elkaar de hand te schudden. De Elburger Sportclub nodigt leden, sponsoren, vrijwilligers en alle andere betrokkenen met de Elburger SC uit voor de bijeenkomst.