Nieuws

Accountantskantoor Timmer B.V. verlengt contract hoofdsponsorgroep

Namens Accountantskantoor Timmer B.V. heeft Remco Timmer, samen met Laurens van het Oever van ESC, het hoofdsponsorcontract weer met 3 seizoenen verlengd. Als dank van waardering werd een fraaie bos bloemen overhandigd aan eigenaar Remco Timmer.

Accountantskantoor Timmer B.V. is al jarenlang verbonden aan de Elburger Sportclub. Eigenaar Remco Timmer is zelf al meer dan 25 jaar lid van onze vereniging. De voormalig oud eerste-elftal spits acteert nog steeds in het derde-elftal.

Accountantskantoor Timmer B.V. is een regionaal accountantskantoor (regio Zwolle-Harderwijk), gevestigd in Doornspijk. Het accountantskantoor verricht alle gangbare accountantswerkzaamheden, waarbij de nadruk met name ligt op het bieden van administratieve en fiscale rust. Hierdoor hoeven de relaties van Accountantskantoor Timmer B.V. zich hier niet druk over te maken en kunnen ze zich volledig met hun eigen werk en hun onderneming bezighouden.

Accountantskantoor Timmer B.V. richt zich met name op de doelgroep MKB en ZZP’ers. Zij voorzien hun klanten van administratieve ondersteuning en advies waar nodig is.

De gedachte ‘dichtbij de klant’ staat centraal bij Accountantskantoor Timmer B.V.. Gezien deze gedachte gaat het advies verder dan alleen zakelijk advies. Zo komen bij het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiftes ook de testamenten, volmachtverklaringen bij leven en financiële toekomstplanning aan de orde. Uiteraard staan zij ook altijd klaar voor particulieren, met daarbij de privé- en gezinssituaties.

Accountantskantoor Timmer B.V.
Oude Kerkweg 41
8085 AM Doornspijk

Postbus 1
8085 ZG Doornspijk

T: (0525) 66 06 90
E: info@timmerbv.nl
W: www.timmerbv.nl