Nieuws

JO8-1 wint 15 wedstrijden op rij en staat voor leuke uitdaging na de kerst vakantie

ESC JO8-1 heeft 15 wedstrijden op rij gewonnen, gisteren speelde ze de laatste thuis wedstrijd tegen IJVV waar de jongens iets konden laten aangezien er veel familie en vrienden langs de zijlaan stonden te kijken. Deze wedstrijd werd ook winnend afgesloten en dat leverde en jongens een heuse medaille op wat heel veel blije gezichtjes opleverde. Na de kerst vakantie gaan ze een hele leuke uitdaging aan want ze gaan spelen in de hoofdklasse. De kleine boys zitten ook nog in de beker en zijn lekker bezig met elkaar als team. Gisteren is ook de sponsor TIMBERSTEEL (Herman Dijkhuizen zie foto) in het zonnetje gezet met een bosje bloemen en nogmaals bedankt voor de trainingspakken en tassen. Op naar volgend jaar, klasse gedaan Sep Overdijk / Stijn van Dragt/ Janniek Koornberg/ Liam Lokhorst / Collin Leusink / Jasper Meijer / Bram Wessels en Vinn Hulleman