Nieuws

Autobedrijf A. Janse Volvo Specialist nieuwe bordsponsor Elburger SC

Elburger Sport Club heeft een nieuwe bordsponsor mogen verwelkomen. Jauke Plat ondertekenende namens Autobedrijf A. Janse Volvo Specialist Elburg het contract. Als blijk van waardering overhandigde sponsorcommissielid Laurens van’t Oever een kleurrijk boeket.

Autobedrijf A. Janse is al jaren Volvo specialist. Ook voor andere automerken bent u bij Autobedrijf A. Janse van harte welkom. Ze hebben diverse Volvo-Occasions op voorraad. Staat er in de voorraad niet precies wat u zoekt: Voor zoekopdrachten en het importeren van auto’s bieden ze professionele ondersteuning.
Sinds 01-01-2019 zijn Jauke en Marlou eigenaar van het autobedrijf. Het bedrijf zit al sinds 1960 aan de Havenkade 2 in Elburg. Ooit begonnen als DAF dealer en later uitgegroeid tot Volvo specialist in hart en nieren.

Met een goed uitgeruste werkplaats en gekwalificeerde monteurs bent u voor onderhoud of reparatie aan het juiste adres bij Autobedrijf A. Janse. Persoonlijke aandacht voor u en uw wensen staan hoog in het vaandel. Daarom biedt Autobedrijf A. Janse altijd service op maat!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Autobedrijf A. Janse, volg hen dan op Facebook of via www.autobedrijfajanse.nl

Autobedrijf A. Janse
Havenkade 2
8081 GP Elburg

T: 0525 681 568
W: www.autobedrijfajanse.nl
E: info@autobedrijfajanse.nl