Nieuws

Elburger Sportclub speelt thuis tegen Swift ’64

Voordat  de voorjaarsvakanties beginnen, wacht eerst nog een compleet programma. Daarna volgen,
m.u.v. de inhaalwedstrijd Oene-DSV ’61, op 29 febr. a.s.,  twee competitieloze zaterdagen; op zat . 7 maart komen  de ploegen vervolgens weer in actie.

In de 3e klasse C is Elburger Sportclub  – Swift ’64 a.s. zaterdag  één van de zeven wedstrijden.

Terwijl de thuisclub de punten de laatste weken bij elkaar sprokkelt en verwoede pogingen doet om zich te distanciëren van die weinig benijdenswaardige laatste plaatsen, staat Swift er een stuk florissanter voor.

De formatie uit Swifterbant heeft zich genesteld in de sub-top en bezet met 26 punten de vierde plaats.

Zeker de laatste zes wedstrijden is Swift goed op dreef en m.u.v. het uitduel tegen VIOS V. (1-0 verlies) werden de overige duels in een overwinning omgezet, wat betekent dat men volop meedoet in de strijd om de 2e periode-titel. Met twee punten achterstand op koploper en winnaar van de 1e periode, Hatto Heim, heeft de equipe van  oefenmeester Arjan ten Hove dan ook uitstekende vooruitzichten voor het spelen van promotie-wedstrijden aan het eind van het seizoen. Dan zal er  wèl een positief resultaat moeten worden geboekt in Elburg.

Afgelopen zaterdag speelden de pupillen van trainer-coach Siemen Lindeoom voor de vijfde maal op rij gelijk,  maar  de spelers en supporters zullen nog wel eens terugdenken aan de slotseconden van dat duel tegen Hattem waarin de Elburgers een geweldige kans lieten liggen op de volle winst. De laatste keer dat dit gebeurde was in de uitwedstrijd tegen HTC op 26 okt. j.l.

Het duel op het Burgem. Bode sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter André Willems.

Vriendelijk verzoek aan alle ESC-leden!
ESC-leden die de thuiswedstrijden (competitie) bezoeken van het 1e elftal worden voortaan vriendelijk doch dringend verzocht  hun lidmaatschapskaart mee te nemen en op aanvraag te tonen.

Omdat de bezetting bij de controle tijdens de entree nogal wisselend is, weten de dienstdoende vrijwilligers niet (altijd) wie wèl of géén lid is.

Wij hopen dat u begrip zult hebben voor deze maatregel.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking

Bestuur v.v. Elburger Sportclub