Nieuws

A.s. zaterdag start de voetbalschool weer!

Op zaterdagmorgen 7 maart starten we weer met de leuke en gezellige voetbalschool van E.S.C. Kinderen in de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar kunnen bij ons op een speelse wijze de beginselen van het voetbalspel leren.

De voetbalschool is van 10.00 uur tot 11:00 uur en deze wordt begeleid door ervaren trainer(s) en voetballers. Spelers van de selectie van de Elburger sportclub dragen hier ook hun steentje aan bij en helpen met het geven van trainingen. Tussendoor is er een pauze en krijgen de kinderen een lekker glaasje limonade. Plezier, bewegen en gezelligheid staat voorop. En niet te vergeten een afsluitende training samen met je vader, moeder, opa of oma.

Als je het leuk vindt om een keertje mee te doen, dan ben je van harte welkom. En liever eerst een keer komen kijken is ook geen enkel probleem. Bij het aanmelden krijg je van ons een voetbaltenue in bruikleen. De minimale leeftijd om je aan te kunnen melden is 4 jaar en 9 maanden oud en deelname is gratis.

Ben je 7 jaar of ouder dan zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken met het voetbalspelletje bij ESC. Een aantal keren meetrainen of kijken bij de circuittraining past dan beter bij jouw leeftijd. Neem hierover even contact op met Heidi Nagelhout (06-19172560), coördinator Voetbalschool-JO8-JO9 ESC.

Wij hebben er weer heel veel zin in!

Voor meer informatie, zie de pagina van de voetbalschool op www.elburgersc.nl/voetbalschool/