Nieuws

UPDATE: Coronavirus maatregelen Elburger Sportclub

Naar aanleiding van de maatregelen die door de Rijksoverheid zijn aangekondigd heeft de KNVB besloten om alle wedstrijden in het amateur voetbal tot en met 6 april 2020 niet door te laten gaan. Daarnaast heeft de KNVB een aantal maatregelen voorgesteld aan de verenigingen.

Het bestuur van Elburger Sport Club heeft daarom het besluit genomen om het sportpark tot en met 6 april 2020 te sluiten. Dit betekent concreet het volgende:

  • Er worden geen (oefen)wedstrijden gespeeld
  • Er wordt niet getraind
  • De kantine is gesloten

Tot onze spijt betekent dit besluit ook dat de geplande activiteiten rondom het 75-jarige jubileum op dit moment geen doorgang kunnen vinden. Wij zoeken naar een geschikt moment om het jubileum alsnog feestelijk te kunnen vieren. Concreet betekent dit dat de volgende geplande activiteiten uitgesteld worden:

  • Sponsoravond 20 maart 2020
  • Historische bestuursvergadering 27 maart 2020
  • Jubileumreceptie 1 april 2020

Zodra daar aanleiding voor is zal het bestuur nadere mededelingen doen.

Bestuur Elburger Sport Club