Nieuws

Allround Zonwering nieuwe sponsor

De laatste weken leven wij in een bijzondere tijd, strijdend tegen een gemeen virus dat onze samenleving voor een uitdaging heeft gebracht. De sportparken zijn leeg, de competities zijn afgelast en sociaal contact wordt zo veel mogelijk vermeden. Het lijkt erop dat wij door deze maatregelen enige grip krijgen op de verspreiding van het virus. We zijn er nog niet, maar we kijken wel positief naar de toekomst.

We kunnen niet wachten totdat we weer kunnen sporten en bij elkaar kunnen komen op ons mooie sportpark. Een sportpark, dat mede dankzij onze trouwe sponsoren en vrijwilligers wordt gerealiseerd. Achter de schermen gaan diverse commissies (op afstand) door met het regelen van zaken die nodig zijn voor de continuïteit van onze vereniging. Ook de sponsorcommissie heeft niet stil gezeten.

Wij zijn blij om Allround Zonwering als sponsor van ESC te verwelkomen. Allround Zonwering is een fabrikant van zonweringen en rolluiken, waarbij alle innovatie van producten is afgestemd op de (wisselende) weersomstandigheden in Nederland. Allround producten zijn verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde dealers in Nederland en Duitsland.

Allround Zonwering is gevestigd in een gloednieuwe hal aan de Moerasstraat op industrieterrein ‘De Broeklanden’. Hier heeft Allround het productieproces helemaal in eigen hand. Ieder product is maatwerk. De onderdelen en profielen worden allen afzonderlijk behandeld in de geautomatiseerde voorbehandeling. Tijdens deze voorbehandeling worden deze vetvrij gemaakt.

Allround Zonwering staat voor kwaliteit. Alle producten worden daarom met 5 jaar fabrieksgarantie geleverd. Deze garantieperiode kan worden uitgebreid naar 10 jaar op arbeid en onderdelen.

Gerwin Vis ontving een mooi boeket bloemen van Jan Hulleman namens de Elburger Sportclub.

Allround Zonwering B.V.
Moerasstraat 5
8082 AJ Elburg

T: 0321 326 185
E: info@allroundzonwering.nl
W: www.allroundzonwering.nl