Nieuws

Trainer gezocht voor Vrouwen 1

De Elburger SC is voor het nieuwe seizoen (2020/2021) op zoek naar een positief ingestelde, ambitieuze Trainer/Coach voor Vrouwen 1.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het verzorgen van de wekelijkse trainingen op dinsdag- en donderdagavond, het samenstellen van de selectie van het eerste vrouwenelftal en de begeleiding op wedstrijddagen. Indien gewenst kan er eventueel ook op maandag- en woensdagavond worden getraind, mits de spelersgroep daarmee akkoord gaat. Daarnaast heeft onze voorkeur om zaterdags aanwezig te zijn om de wedstrijden te coachen.

De vrouwenselectie zal komend jaar voornamelijk bestaan uit spelers tot 25 jaar. De vrouwen komen uit in de 5e klasse C. De belangrijkste eisen voor deze functie zijn hieronder te vinden:

  • Communicatief vaardig;
  • Representatief en een uithangbord voor onze vereniging;
  • Het graag willen werken met een relatief jonge spelersgroep;

Het is belangrijk dat er zowel plezier als prestatie in de training en het coachen zitten. Betrokkenheid bij de vereniging wordt gewaardeerd.

Verdere informatie over deze functie is te verkrijgen bij Andries van der Beek, bestuurslid Voetbalzaken: 06 474 689 74. Een sollicitatie, voorzien van uw curriculum vitae, kunt u mailen naar voetbalzaken@elburgersc.nl.