Nieuws

Regiowerk Uitzendbureau BV nieuwe sponsor

Tijdens dit voetballoos-tijdperk mag Elburger Sport Club weer een nieuwe bordsponsor verwelkomen. Robin Meppelink ondertekenende namens Regiowerk Uitzendbureau BV het contract. Als blijk van waardering overhandigde sponsorcommissielid Laurens van’t Oever een kleurrijk boeket. Wij zijn trots dat de ondernemers in onze regio vertrouwen blijven houden in onze club. Hulde! Daarom roepen wij nogmaals op naar alle leden om de lokale ondernemers extra te steunen deze periode!

Wie is Regiowerk Uitzendbureau?
Regiowerk Uitzendbureau BV is een organisatie welke al jaren actief is op het gebied van personeelsdiensten. Met hun kantoor in ’t Harde hebben zij een sterk lokaal karakter en richten zij zich vooral op de regionale arbeidsmarkt. Zij zijn een breed uitzendbureau dat het meeste bemiddelt in vacatures tot en met MBO+ niveau. ‘Aangezien onze mensen al zeer ruime ervaring hebben in het uitzenden en detacheren van mensen, zijn wij goed in staat de behoefte van onze opdrachtgevers goed te interpreteren en te vertalen naar de juiste match. Ook voor de combinatie werken en leren (BBL) ben je bij ons aan het juiste adres. Je moet hierbij denken aan de opleiding Elektromonteur, Schilder etc. De binding met klanten en uitzendkrachten is zeer belangrijk voor ons, wij hebben dan ook een kantoor waar een ieder op afspraak welkom is. We maken graag tijd voor u vrij en de koffie staat klaar!’, aldus Robin Meppelink. Zij zijn op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Regiowerk Uitzendbureau BV
Koekoeksweg 3
8084 GN ’t Harde

W: www.regiowerk.com
T: 085 4852155
E:  info@regiowerk.com