Nieuws

Steun onze sponsoren!

Heel ondernemend Nederland merkt de impact van de corona-crisis. Er zijn bedrijven die drukker zijn dan ooit, denk  bijvoorbeeld aan supermarkten. Er zijn ook bedrijven die negatieve gevolgen van de strikte maatregelen ondervinden en zelfs (tijdelijk) moeten sluiten. Beide situaties komen helaas ook voor bij de sponsoren van de Elburger SC.

Als leden van de Elburger SC kunnen we er juist nu zijn voor onze sponsoren. Koop niet alles online, maar shop toch eens – binnen de regels van het RIVM – bij de lokale middenstand. Of koop ergens een tegoedbon die je later gaat verzilveren. Uit eten gaan lukt nu niet, maar laat een keer een maaltijd bezorgen. Verschillende horeca-ondernemers in Elburg bieden deze mogelijkheid.

Bij deze willen we al onze sponsoren veel succes wensen de komende tijd. Wij denken en leven met hen mee. Samen, schouder aan schouder!