Nieuws

De voetbalschool gaat a.s. zaterdag weer van start

De voetbalschool gaat a.s. zaterdag weer van start. Na een periode van gedwongen rust mag er weer gevoetbald worden door de allerjongste jeugd. Vanaf ’s morgens 10.00 uur starten we op het hoofdveld van ons sportpark. De jeugd krijgt een uur lang spelenderwijs voetballes van ervaren trainer(s) en voetballers. Tussendoor is er een pauze waar de kinderen gratis limonade krijgen.

Op ons sportpark hanteren we nog steeds de onderstaande richtlijnen:

  • Bijwonen training
    Ouders kunnen de kinderen afzetten bij het sportpark. De trainingen mogen worden bijgewoond door max. één ouder per kind. Uiteraard op 1.5 meter afstand langs de zijlijn.
  • Toegankelijkheid
    Veld 1 is alleen toegankelijk via de ingang bij parkeerterrein “Het Schootsveld”, kinderen die worden gebracht kunnen daar worden afgezet (zie foto);
  • Tijden
    De trainingen starten en eindigen stipt op tijd, zodat spelers van opvolgende trainingen elkaar niet tijdens het verlaten of betreden van het veld hoeven te treffen;
  • Toegankelijk
    Het sportpark is met uitzondering van deze velden niet toegankelijk, ook de kantine en sanitaire voorzieningen niet;
  • Regels
    Houdt altijd rekening met de regels in verband met Corona, deze zijn opgehangen bij de ingangen van het park (zie foto).

Toegang veld 1 via Het Schootsveld
Met KVElburg is er overleg geweest voor de in- en uitstroom op het bruggetje. Met hen is afgesproken dat uitgaande spelers voorrang hebben op ingaande spelers. De ingaande spelers hebben namelijk meer ruimte om te wachten.