Nieuws

Tuincentrum de Nieuwstad nieuwe sponsor

Wij mogen wederom een sponsor verwelkomen binnen ons prachtige voetbalclub. Tuincentrum Nieuwstad heeft een contract ondertekend als bordsponsor. ESC is trots om dit bekende tuincentrum als nieuwe bordsponsor te verwelkomen.

Wie is Tuincentrum de Nieuwstad?

Tuincentrum de Nieuwstad is het prachtige tuincentrum net buiten de Elburgse vesting. Voor Elburg en omgeving hebben zij een groot assortiment voor o.a. binnen- en buitenplanten, vijvers, dieren, sfeerartikelen en alle tuinbenodigdheden. Buitenplanten is hun specialiteit en kwaliteit staat voorop! Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij hen terecht voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. Planten van goede kwaliteit en de beste verzorging zorgt voor een prachtig groene omgeving bij u thuis.

Gaat u binnenkort de bloemetjes buiten zetten? Ga dan naar: www.tuincentrumdenieuwstad.nl.

 

Tuincentrum de Nieuwstad Elburg
Parallelweg 7
8081 AD Elburg

T: 0525 681 773
E: info@tuincentrumdenieuwstad.nl
W: www.tuincentrumdenieuwstad.nl