Nieuws

Aangepaste kledingruilmomenten

Woensdag 24 juni en donderdag 25 juni (beide avonden van 18.00 tot 20.00) staan er kleding ruil-, haal- en brengmomenten gepland. In overleg is er besloten dat deze momenten op aangepaste wijze doorgang kunnen vinden. Graag informeren wij jullie in dit bericht over deze aanpassingen en voor wie deze momenten bedoeld zijn.

Enkel en alleen op afspraak bent u welkom bij de kledingcommissie. U kunt een afspraak inplannen voor 1 van deze avonden door een mail te sturen naar: [email protected]. U kunt in deze mail een voorkeur uitspreken over avond en tijdstip. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, dit zal alleen niet in alle gevallen lukken. We rekenen daarin op uw begrip. Uiterlijk maandag 22 juni krijgt u een mail retour met daarin een tijdstip waarop u het sportpark mag betreden en verdere informatie.

KLEDING RUILEN:

 • Jeugdspelers die een andere maat short of shirt nodig hebben zijn van harte welkom om deze om te ruilen. Bij de start van het nieuwe seizoen zullen er ook  momenten zijn om kleding te ruilen. Voor data zie onderaan dit bericht.

KLEDING HALEN:

 • Nieuwe jeugdleden die miv van volgend seizoen bij Elburger SC komen voetballen krijgen een wedstrijdtenue in bruikleen. Deze kan deze avonden opgehaald worden. In dit geval vinden we het leuk als het jeugdlid meekomt om het ESCjeugdcontract te ondertekenen. Tevens kan het inschrijfformulier ingeleverd worden op deze avonden. Inschrijfformulieren kunt u elders vinden op deze site.

KLEDING BRENGEN:

 • Leiders die miv het nieuwe seizoen stoppen als trainer/leider worden vriendelijk verzocht de trainersjas in te leveren.
 • Jeugdspelers die miv het nieuwe seizoen stoppen met voetballen worden verzocht alle in bezit zijnde ESC kleding (uitgezonderd kousen) in te leveren. Ook is oa de kledingcommissie aangewezen om uitschrijfformulieren te ondertekenen, dit kan tevens op deze momenten. Deze formulieren vindt u elders op deze website.
 • A junioren die miv volgend seizoen in een senioren elftal gaan voetballen worden ook verzocht om de kleding in te leveren.

Voor het komende voetbalseizoen zijn er nieuwe data vastgesteld om kleding te halen, brengen of ruilen. Noteert u deze vast in de agenda?

 • Woensdag 26 augustus 2020
 • Donderdag 27 augustus 2020
 • Woensdag 2 september 2020
 • Woensdag 25 november 2020
 • Donderdag 26 november 2020
 • Woensdag 13 januari 2021
 • Woensdag 20 januari 2021
 • Donderdag 21 januari 2021
 • Woensdag 23 juni 2021
 • Donderdag 24 juni 2021

Heeft u vragen wat betreft kleding, stuurt u dan een mail naar [email protected].