Nieuws

Gerrit en Cor bedankt

Wat een mooi seizoen hebben de leeuwen van 11-2 achter de rug. Wat hebben ze veel geleerd , maar vooral wat hebben ze een plezier gehad. Daarom wil ik hun bedanken voor hun inzet tijdens de training en wedstrijden. Xander en Wessel gaan de stap naar de 12-1 maken en wens hun super veel succes en maak plezier!!!! Er zijn er nog 2 die ons gaan verlaten jammer genoeg .Gerrit en Cor bedankt voor jullie trainingen en begeleiding bij de wedstrijden.

Mogen jullie je bedenken , kom maar terug.(Gerrit mag het niet lukken achter Nunspeet, geeft niets ook dan mag je de leeuwen wel weer trainen). Ook de ouders en grootouders die elke wedstrijd in grote groepen de boys kwamen aanmoedigen bedankt en ook hoop ik dat jullie er volgend seizoen er weer bij zullen zijn!

Volgend seizoen gaan we naar de 12-2 en krijgen we hulp van Boaz en Micha welkom boys! Rutger van Ommeren gaat ons ook helpen om er dan ook weer een mooi seizoen van te maken ik kijk er naar uit.

Nogmaals iedereen die op wat voor manier dan ook bij de 11-2 betrokken was bedankt en zie jullie volgend seizoen graag weer terug bij de 12-2