Nieuws

Indelingen o13 t/m o19 bekend!

Hoe is het proces verlopen?
Onder regie van Andries van der Beek, ‘hoofd o19 en Senioren Prestatief’, Sjoerd van der Heide, ‘hoofd o13 – o17 en Jan Kees van Putten ‘hoofd Mo13 – Mo19, hebben de nieuw aangestelde hoofdtrainers van de verschillende leeftijdscategorieën o.b.v. eigen waarnemingen én met behulp van input van huidige trainers/coaches/leiders een kwalitatieve indeling gemaakt. Daarnaast hebben de trainers/coaches/leiders geprobeerd zo scherp mogelijk te krijgen welke spelers volgend seizoen gaan stoppen zodat helder is van welke spelersaantallen uitgegaan moest worden.

Wie wordt er straks leider of trainer van het team van mijn zoon of dochter?
Nu de teamindelingen bekend zijn, gaan wij als Commissie Voetbalzaken aan de slag om het begeleidingskader rondom de teams in te richten. Bij een aantal teams is dat al wel bekend maar pas als we alle posities hebben ingevuld zullen we in één keer een totaaloverzicht communiceren.

Bij wie kan ik terecht voor vragen/opmerkingen over de indeling?
Met betrekking tot o13 t/m o19 kunt u contact opnemen met Andries van der Beek (o19), Sjoerd van der Heide (o13 – o17) of Jan Kees van Putten (Mo13 – Mo19). Zij zijn eindverantwoordelijk voor het indelingsproces. Hun contactgegevens zijn inzichtelijk via https://www.elburgersc.nl/commissies/ en vervolgens klikken op Voetbalzaken.

20200606 Voorlopige indelingen o13 tm o19 voor seizoen 2020-2021