Nieuws

Bouwcenter Concordia nieuwe sponsor bij de Elburger Sportclub

Bouwcenter Concordia heeft onlangs een sponsorcontract ondertekend en zich voor drie jaar aan de Elburger Sportclub verbonden. Wij zijn trots om te melden dat we in Bouwcenter Concordia een nieuwe sponsor hebben gevonden.

Bouwcenter Concordia

Voor bouwen en verbouwen biedt Bouwcenter Concordia de vakman, zowel de professional verwerker als de particuliere klusser, bijna alles. Zij zijn dé leverancier van alle hout en bouwmaterialen en met dertien vestigingen nadrukkelijk vertegenwoordigd in de regio. De producten zijn van topkwaliteit, scherp geprijsd en kunnen op tijd geleverd worden. Elke dag staan er 200 medewerkers klaar om advies te geven voor de juiste verwerking van materialen, vragen te beantwoorden en wensen te realiseren, voor zowel binnenshuis als buitenshuis.

Kortom: Bouwcenter Concordia is een sterke partner voor bouwbedrijven, aannemers, afbouwbedrijven en particulieren met altijd een vestiging in de buurt. Vertrouwde kennis en service dichtbij het bouwproject, dat is wat elke bouwprofessional nog krachtiger maakt!

Meer informatie

Bouwcenter Concordia Elburg
Westerlengte 8
8081 PZ Elburg

W: www.bouwcenter.nl/concordia
T: 0525 745 000
E: elburg@bouwcenterconcordia.nl