Nieuws

Klompmaker Fietsen nieuwe bordsponsor

ESC heeft nóg een mooie sponsor mogen verwelkomen. André Klompmaker tekende namens Klompmaker fietsen een 3-jarig sponsorcontract en verbond zich zo aan onze mooie club.

André heeft binnen de fietsbranche al veel ervaring. Dit resulteert in 2017 in een mooie nieuwe onderneming, samen met zoon Aleid. Vakmanschap en service zijn kernwoorden voor de onderneming. Onbezorgd fietsplezier is van groot belang, daarom wordt samen met de klant naar de juiste fiets gezocht. Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen. U kunt terecht voor allerlei soorten fietsen, of u nu een comfortabele stadsfiets, een handige e-bike of een snelle racefiets wilt. Voor de kinderen is er voldoende keuze uit hippe, stoere fietsen. Tevens kunt u terecht voor vakkundige reparaties aan uw tweewieler. Kom gerust een kijkje nemen!

Namens de sponsorcommissie kreeg André uit handen van Jan Hulleman een mooie bos bloemen als dank.

Klompmaker Fietsen
Robbertsmatenstraat 11b
8081 HL Elburg

W: www.klompmakerfietsen.nl
T: 0525 – 65 66 62
E: info@klompmakerfietsen.nl