Nieuws

Dickhof Rijwielen nieuwe sponsor Elburger SC

ESC is een nieuwe bordsponsor rijker! Dickhof Rijwielen is de nieuwe bordsponsor bij onze voetbalclub. ESC is trots om deze organisatie als nieuwe bordsponsor te verwelkomen op Burgemeester Bode Sportpark. Hiermee zullen zij zeker opvallen langs de lijnen. Jan Hulleman mocht namens ESC de handtekening van Eddy Veldkamp in ontvangst nemen.

Dickhof Rijwielen is een servicegerichte fietsspeciaalzaak met vier vestigingen op de Noord-Veluwe. In 1982 richtte Jan Dickhof een kleinschalige fietswinkel met werkplaats op in Oosterwolde. Hij was toen fanatiek wedstrijdfietser. Iemand die wist hoe de vellen erbij kunnen hangen na een barre rit. Die kennis heeft hij overgebracht op de huidige generatie medewerkers.

Inmiddels is Dickhof Rijwielen uitgegroeid tot de grootste fietsenzaak op de Noord-Veluwe. Met een breed assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, kleding, onderdelen en accessoires is het hier goed toeven voor elke fietsliefhebber.

Dickhof Rijwielen
Mheneweg Noord 20
8097 PJ  Oosterwolde

W: www.dickhofrijwielen.nl
T. 0525-621456
E. info@dickhofrijwielen.nl