Nieuws

Jumbo Elburg nieuwe bordsponsor

De Elburger Sportclub heeft een nieuwe bordsponsor mogen ontvangen. Gerrit Roeke ondertekenende namens Jumbo Elburg een 3-jarig contract. Als dank van waardering een fraai boeket bloemen overhandigd door sponsorlid commissie Jan Hulleman.

Sinds september 2019 is Gerrit Roeke franchisenemer van de Jumbo-vestiging aan de Zwolscheweg. Gerrit heeft veel ervaring in de branche en was blij met de kans om deze winkel over te nemen. Hij wilde graag op de Veluwe blijven, een supermarktondernemer is hier nog echt onderdeel van de lokale gemeenschap.

Bij de Jumbo Elburg ben je van harte welkom. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo en ontdek al onze lekkere, verse en gezonde producten.

 

Jumbo Elburg Gerrit Roeke
Zwolscheweg 1
8081 CG Elburg

W: www.jumbo.com/winkel/jumbo-elburg-gerrit-roeke
T: 0525 63 71 60