Nieuws

Trainer Robbin Uitslag

De komende tijd zullen we een aantal trainers voorstellen van de Elburger SC. De eerste in deze serie is Robbin Uitslag, voor komend seizoen 2020-2021 trainer van  JO15-1.

 

Robbin Uitslag

Ik ben Robbin Uitslag en ben 23 jaar oud. Momenteel volg ik de studie tot fysiotherapie bij THIM Fysiotherapie in Nieuwegein en zit ik in het 3e leerjaar. Ik werk momenteel 1 dag in de week bij FriX Crossfysiotherapie. In de vakanties werk ik vaak meerdere dagen. Bij FriX Crossfysiotherapie geef ik voornamelijk sport specifieke trainingen en begeleid ik mensen in de oefenloods.

In het verleden heb ben ik als speler bij v.v. OWIOS begonnen. Vervolgens heb ik van de JO15-1 tot en met het eerste elftal bij Be Quick’28 in Zwolle gevoetbald. Waar ik volgend seizoen loop en hersteltrainingen ga verzorgen voor diverse jeugdelftallen en senioren. Helaas heb ik door meerdere knieoperatie moeten besluiten om (voorlopig) het zelf voetballen op een lager pitje te zetten.

Als trainer heb ik vanaf mijn 16e jaar bij Be Quick’28 diverse elftallen in O9, O11 en O13 leeftijd getraind. Via Sport en Bewegen heb ik meerdere cursussen gevolgd waaronder UEFA C en UEFA B. Voor mijn UEFA B heb ik een seizoen bij PEC Zwolle O14 stage mogen lopen als assistent-trainer.

Naast het trainerschap en m’n passie voor voetbal vind ik het ook leuk om te hardlopen of om op wintersport te gaan. Naast het sporten vind ik het ook heerlijk om in de zomermaanden te relaxen in de warmere landen.

Dit jaar ga ik de JO15-1 trainen waar ik enorm veel zin in heb. Ik kijk er naar uit om te beginnen met dit team en me weer een seizoen lang te ontwikkelen als trainer bij deze club. Het doel voor mij is om kinderen met plezier te laten sporten in teamverband. Met plezier ben ik er van overtuigd dat je een goede basis hebt om spelers individueel en als team te laten ontwikkelen. Deze ontwikkeling hoop ik de spelers mee te geven.