Nieuws

Viswinkel Het Bottertje verlengt sponsorcontract

Elburger SC is tot een overeenkomst gekomen met Viswinkel Het Bottertje voor de verlenging van het bordsponsorcontract. Jan Hakvoort tekent het contract samen met Ronald Kuipers van de sponsorcommissie. 

De viswinkel Het Bottertje is een echt familiebedrijf. Alle gezinsleden van de familie Hakvoort zijn namelijk werkzaam binnen het bedrijf. Het gezin Hakvoort is dan ook letterlijk geboren en getogen in de vis! Sinds 2002 heeft de familie een eigen viswinkel in Elburg, later kwam daar de Palingboot Het Bottertje in Kampen bij.

Ga voor een visje op de barbecue
Goed idee, bij Viswinkel Het Bottertje ben je aan het juiste adres. Van kabeljauw tot forel en van garnalen tot zalm: het kan allemaal op de grill. Dit alles kan worden aangevuld met diverse heerlijke visschotels of salades.

Ook zijn er leuke Pakketjes met hele vis die als gift kan worden gegeven. Dit alles wordt verpakt in een mooie doos. Een andere mogelijkheid is om een cadeaubon te geven waarvan alle bedragen mogelijk zijn.

Viswinkel Het Bottertje
Vooronder 8
8081 NK Elburg
T: 0525 68 68 11
W: www.viswinkelhetbottertje.nl