Nieuws

Bier smaakt beter bij de overwinning!

Afgelopen Zaterdag was onze wedstrijd. We speelde uit tegen WVF VR1.
WVF had de aftrap, maar al snel werd de bal door ons veroverd. We moeten ff inkomen, maar dan krijgen we een vrije trap. Danique Nap neemt de vrije trap waaruit haar zus Melissa Nap ons eerste doelpunt maakt! Nu begint de wedstrijd pas echt!
WVF heeft het moeilijk en probeert daarom ook ons te irriteren door middel van gemene woorden. Maar daar luisteren we niet naar en blijven ons eigen spel spelen. En dat doen we goed! Noraly Kragt krijgt de bal en vanaf haar midmid positie gaat ze naar het goal en scoort de 0-2! Helaas krijgt WVF ook wat vrije trappen, maar die komen niet verder dan de middenlijn voordat wij de bal weer hebben.
Sanne van Loo krijgt de bal, ze geeft hem mee aan Sam Spaan die de bal voor het doel legt zodat Noraly Kragt de 0-3 kan maken! En dat gebeurd ook. We hebben veel kansen maar helaas gaaf niet alles tussen de palen. Er komt een lastige voorzet van Melissa Nap, waardoor onze linkspoot Sanne Meppelink de bal met rechts moet scoren! Maar dat lukt haar en de stand komt op 0-4. Vlak voor de rust word het spannend. WVF krijgt een penalty, maar onze keepster Juliët Ruijter houd hem tegen en zo gaan we 0-4 de rust in.
De tweede helft begint en je merkt dat we een beetje moe worden. WVF komt er dan ook door een snelle speelster doorheen en scoort toch een doelpunt, 1-4. Maar we blijven doorgaan, want het is onze wedstrijd! En ja hoor, Melissa Nap onderschept de bal voorin en scoort snel de 1-5. Maar WVF pikt dat niet en komt wederom door met de snelle speelster, die wederom scoort.
We zijn over de helft van de 2e helft. De Keepster van WVF begint slordig te worden. De keepster laat 2x achter elkaar de bal los waardoor Sanne Meppelink ze allebei er in tikt.
We winnen de wedstrijd met 2-7 van WVF. Een Liefmans in de kantine hadden we wel verdiend! Want Bier smaakt beter na de winst
Aankomende zaterdag spelen we thuis om 15:00 tegen Be Quick ‘28 VR4