Nieuws

De boys van 12-2 winnen hun eerste wedstrijd

De boys van 12-2 winnen hun eerste wedstrijd.

Eindelijk mochten de boys weer een wedstrijd voetballen.

Om half negen kwam asv Dronten op bezoek.
Na wat heen en weer gewisseld in de teams onderling door ziekte konden de boys beginnen.

Daan Broekhuizen, Jesse Bruijnes ,Stijn Westerink, Dennie Marting,

Micha Prins, Ivan van Vleeren, Vincent Hoekert, Ruben Zoet en als eerste wissel Björn Jansen begonnen vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd.

Vanaf de aftrap zaten de boys er boven op en naar een 5 minuten was daar de 1-0 van Ivan. En door het ging over en weer maar nog voor het einde van het eerste kwartier was daar de 2-0 en deze weer van Ivan dit door een mooie combinatie van Vincent Micha en goed loopwerk van Ruben.

In het tweede kwartier werd moeilijk asvd komt op 2-1.

Niet veel later op een mooie paas van Stijn is het Vincent voor de 3-1. Maar asvd blijft komen 3-2. Dan krijgt Jesse de bal en hij gaat , daar komt Ruben voor de4-2.

Dan komt asvd4-3 en niet veel later zelfs 4-4

In de rust de boys een veer gegeven en het vertrouwen groeide. Vooral bij Daan wat een topper op het veld maar ook onder de lat!!!

Na rust geluk er op , Dennie krijgt de bal en ziet Björn gaan via Jesse Stijn is die weer bij Björn 5-4. wat doen ze achter in het goed! Ze geven niets weg en wat wel door komt , tja dat heeft Daan vast.

Dan komt de bal via Vincent bij Micha en het is wederom Ivan voor de 6-4

Het laatste kwartier.

Boys nog even volle bak, Daan schiet uit en Jesse loopt door naar Stijn die naar Dennie en weer naar Björn 7-4 van Ivan. Asvd blijft komen en de boys worden moe. Vanuit de klus wordt het 7-5. En letten even niet op en 7-6.

Boys dit mag je niet weg geven! Daar is de kracht van de boys, geef nooit op en blijf in het team geloven,8-6 van Ivan op een mooie bal van Jesse.

Stijn vindt dat nog niet genoeg en gaat met de bal aan de wandel en alle boys er achter aan , hij ziet dat Ivan vrij staat en dan is daar de 9-6 wat ook de eindstand is.

Als team gestreden en als team gewonnen.  En op naar volgende week!