Nieuws

Elburger Sportclub ontvangt vv Zeewolde voor de beker

Na de 2-0 overwinning, vorige week  tegen VEVO, staan er voor Elburger Sportclub in de strijd om de KNVB-districtsbeker in de komende periode twee achtereenvolgende thuiswedstrijden op het programma. Voordat volgende week Sportclub Teuge op bezoek komt binden de blauw-witten a.s. zaterdag op het eigen Burgem. Bode sportpark eerst de strijd aan tegen een andere 3e klasser n.l. vv  Zeewolde uit de gelijknamige plaats in de jongste provincie.  

Voor de huidige generatie spelers misschien een nauwelijks tot de verbeelding sprekende tegenstander, maar in het eerste decennium van deze eeuw werden, met wisselende resultaten, diverse verbeten competitie-duels met elkaar uitgevochten. Evenals Elburger Sportclub won ook Zeewolde de eerste wedstrijd en versloeg Sportclub Teuge met 3-1.  Overigens plaatst tenslotte alleen nummer 1 in de poule zich voor de volgende ronde.  

De wedstrijd in Elburg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Hans Funcke.