Nieuws

Ketelaar Hifi nieuwe bordsponsor!

Wij zijn blij u te kunnen melden dat Ketelaar Hifi uit ’t Harde een contract met ons is aangegaan als bordsponsor! Onder toeziend oog van sponsorcommissielid Ronald Kuipers werd het contract getekend. Als dank van waardering ontving Marthijn Ketelaar een fraaie bos bloemen.

Ketelaar Hifi onderscheidt zich in kwaliteit en service.

Sinds drie jaar is Marthijn Ketelaar eigenaar van Ketelaar Hifi, de winkel die zijn vader ruim 40 jaar geleden gestart is.  Het is destijds allemaal begonnen in een garage aan de Eperweg, maar  sinds 1981 is dat uitgebreid naar een mooie locatie op Parkweg 23 in ’t Harde.

Ketelaar Hifi is één van de nog weinige echte Hifi zaken in Nederland, die staan voor hoge kwaliteit, goed advies, hoge service, vakmanschap en een eigen reparatieafdeling waar de meeste apparaten vakkundig gerepareerd kunnen worden.

Bij Ketelaar Hifi is een grote diversiteit aan producten te vinden, in elke prijsklasse. Men kan hier komen voor een oude platenspeler, de klassieke stereo-apparatuur, en ook voor de meest moderne luidsprekers, en streaming-apparaten. Graag komt een van onze vakmensen uw aangekochte apparatuur bij u thuis installeren.

Het overgrote deel van de klanten van Ketelaar Hifi is particulier, maar ook  in grotere projecten zoals kerken, horeca, sporthallen, scholen enz. wordt veel gedaan. De klanten van Ketelaar Hifi zijn afkomstig uit het hele land, mede door tevreden klanten die nieuwe klanten enthousiast maken.

Wat Ketelaar Hifi speciaal maakt is dat zij ook fabrikant zijn van het eigen audio merk JK Acoustics. Onder het merk JK Acoustics worden luidsprekers, versterkers, DA-converters, CD-spelers, etc. ontwikkeld en geproduceerd. Dit alles gebeurt geheel onder eigen beheer.

www.jkacoustics.nl & www.ketelaarhifi

info@ketelaarhifi.nl

Ketelaar Hifi & JK Acoustics

Parkweg 23

8084 GG  ’t Harde

0525-652639

Volg ons op: