Nieuws

Laatste bekerwedstrijd voor Elburger Sportclub

Voordat volgende week het competitiegeweld losbarst, met direct al de aansprekende gemeentelijke derby  Elburger Sportclub –  DSV ’61 op het programma,   spelen de blauw-witten a.s. zaterdag eerst nog de laatste wedstrijd in de poule-fase  om de KNVB-districtsbeker thuis tegen Sportclub Teuge uit het gelijknamige plaatsje.  Het is niet alleen de laatste wedstrijd voor beide ploegen in de poule-fase, maar zeer waarschijnlijk ook de laatste wedstrijd in dit bekertournooi. Evenals de Elburgers verloor n.l. ook Teuge eerder al  van Zeewolde, waardoor deze ploeg zich, als nummer 1 in de  poule,  zo goed als zeker plaatst  voor de volgende ronde. Een overwinning tegen het bezoekende VEVO dat (nog) geen enkele wedstrijd won,  is hiervoor voldoende. 

Voor Zowel Elburger Sportclub als de gasten uit Teuge is deze wedstrijd een uitstekende gelegenheid,  voordat volgende week het serieuze werk begint,  de puntjes nog even op de  i te zetten.

Het duel op het Burgem. Bode sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidrechter  Peter van der Leek.