Nieuws

Twee achtereenvolgende uitwedstrijden voor Elburger Sportclub

Na de teleurstellende seizoensouverture moet Elburger Sportclub de draad weer zien op te pakken. Voor de komende weken staan er voor de blauw-witten twee achtereenvolgende uitwedstrijden op het programma. Voordat de ploeg  volgende week op bezoek gaat bij v.v. Hulshorst, wordt a.s. zaterdag eerst de strijd aangebonden tegen Hatto Heim in Hattem. De formatie van oefenmeester Marcel Walderveen was in de openingswedstrijd  tegen datzelfde Hulshorst wèl succesvol en wist dit duel met 3-0 te winnen.

In de afgelopen, om de inmiddels bekende oorzaak afgebroken, competitie  stonden de blauw-gelen er als lijstaanvoerder uitstekend  voor en met acht punten voorsprong  op nummer twee gloorden er titelkansen.

Na 17 wedstrijden spelen had de ploeg inmiddels al 40 punten verzameld ! Evenveel als het seizoen daarvoor, maar die werden toen verkregen na de 26 reguliere competitiewedstrijden en eindigde men op de zesde plaats.

Begrijpelijk dat men in Hatto Heim-voetbalkringen teleurgesteld was dat de KNVB de beslissing nam dat vrijwel geen enkele ploeg promoveerde of degradeerde n.a.v. de stand op de laatste speeldag (7 maart j.l.)

De thuisclub  kon dus weer met een schone lei beginnen en maakte in de recente wedstrijd de bedoelingen voor dit seizoen meteen al duidelijk.

De Elburgers hebben het op sportpark Het Achterveen altijd erg moeilijk en dat zal a.s. zaterdag niet anders zijn.

Het treffen in Hattem aan de Konijnenbergerweg  begint om 14.30  uur en staat onder leiding van scheidsrechter Evert Aukema.