Nieuws

Tweede bekerwedstrijd ESC VR1 – vv Nunspeet VR1 1-2

Afgelopen zaterdag speelde ESC VR1 haar tweede bekerwedstrijd tegen vv Nunspeet VR1.

Al snel komen de dames van vv Nunspeet op voorsprong. Dit nadat een doeltrap pardoes in de voeten van de tegenstander belandde, die daar wel raad mee wist 0-1. Maar ESC VR1 geeft zich niet zo snel gewonnen . In de verdediging wordt menig duel gewonnen door Marinca Esselink en Noraly Kragt. In de aanval krijgen  Lisanne Huisman en Sanne Meppelink een paar kansen, maar deze treffen helaas nog geen doel. En een corner voor de dames van ESC VR1 ging er helaas ook net niet in. Daarna komt Nunspeet er snel uit en via een razend snelle counter waardoor het 0-2 wordt.

In de rust geven de trainers Bert Lowijs en Jan Dickhof een aantal goeie tips en aanwijzingen. ESC VR1 begint sterk aan de tweede helft. Helaas gaat de bal er telkens net niet in, mede door goed keeperswerk van de keepster van vv Nunspeet.

Na een overtreding op Melissa Nap, is het eindelijk raak. De als voorzet bedoelde vrije trap van Norlay ging in een keer in het doel, de dik verdiende 1-2. Maar er zit meer in en ESC VR1 gaat op zoek naar de gelijkmaker. Via Sanne Meppelink zijn ze een aantal keren gevaarlijk. Waarbij het laatste schot vlak van Sanne vlak voor tijd op de lat uiteen spatte. Helaas verloren.

Komende maandag 14 september speelt ESC VR1 haar laatste bekerwedstrijd, thuis tegen VSCO’61 VR2 om 20:00 uur.