Nieuws

Lunenberg Advocaten Nunspeet verlengt Brons-sponsorcontract

Onlangs is het Brons-sponsorcontract tussen Lunenberg Advocaten en de Elburger Sportclub verlengd. Namens Lunenberg Advocaten heeft Jurrie Roossien, samen met Ronald Kuipers van de Elburger Sportclub, een handtekening gezet onder het drie-jarig sponsorcontract.

Jurrie Roossien is voor vele onder ons een bekend gezicht binnen onze verenging. Als voorzitter van de businessclub is Jurrie daarnaast actief geweest als voorzitter, secretaris en penningmeester. Met z’n bedrijf Lunenberg Advocaten wil Jurrie zijn betrokkenheid bij onze vereniging blijven continueren.

Lunenberg Advocaten is al meer dan 40 jaar een bekende naam op de Noord-West Veluwe. Vanuit Nunspeet staan een aantal gedreven en initiatiefrijke specialisten voor u klaar. Met hun dienstverlening richten zich zowel op particulieren als op ondernemers en kunt voor bijna ieder rechtsgebied bij hen terecht. Enkele voorbeelden hiervan zijn

  • Personen – en familierecht, zoals echtscheidingen, boedelscheidingen, alimentaties, erfrecht.
  • Arbeidsrecht, bijvoorbeeld in het geval u als werknemer te maken heeft met de gevolgen van een reorganisatie of ontslag op staande voet of als ondernemer met arbeidsrechtelijke kwesties.
  • Ondernemingsrecht en overnames, zoals advisering bij het oprichten van een onderneming, een geschil tussen aandeelhouders of onderhandelingen bij een overname.
  • Contracten, zoals het opstellen en beoordelen van contracten, ook als het om Engelstalige contracten gaat.
  • Strafrecht, bijvoorbeeld als u wordt verdacht van een strafbaar feit, maar ook in het geval u slachtoffer bent.
  • Mediation, bij echtscheidingen, maar ook op andere rechtsgebieden.

De dienstverlening van Lunenberg Advocaten is laagdrempelig, zakelijk, betrokken, ongedwongen, persoonlijk en heeft tot doel snel een oplossing te vinden voor zo goed als ieder juridisch vraagstuk. De opzet is om conflicten op te lossen zonder dat een juridische procedure nodig is of wordt, maar zo nodig staan de advocaten van Lunenberg Advocaten ook in de rechtszaal hun mannetje.

Kom vrijblijvend eens langs bij hen op kantoor, ze vertellen u graag meer over hun dienstverlening onder het genot van een kopje koffie of thee.


Lunenberg Advocaten

Laan 33-I
8071 JG Nunspeet

Laatste nieuws