Nieuws

Corona-update Elburger SC

De komende weken zal de competitie tijdelijk worden stilgelegd en onze leden boven de 18 jaar mogen niet meer trainen in teamverband met meer dan 4 personen en alleen mag op 1,5 meter afstand. Dat heeft premier Mark Rutte zojuist laten weten op een persconferentie waarin de richtlijnen weer zijn aangescherpt.

Onze leden tot 18 jaar mogen wél doortrainen maar voor hen geldt ook dat de competitie zal worden stil gelegd. Daarnaast geldt dat een er geen gebruik mag worden gemaakt van onze douches en kleedkamers. Een ieder zal het sportpark direct moeten verlaten na een training.

De afgelopen weken is het aantal coronabesmettingen snel opgelopen onlangs verscherpte maatregelen. De ziekenhuis- en IC-opnames zijn in rap tempo toegenomen. Het weren van publiek maakte deel uit van een omvangrijk pakket maatregelen dat het kabinet nam om het aantal COVID-19-besmettingen terug te dringen.

Als vereniging zijn we in afwachting van een uitwerking op detailniveau van de KNVB en het NOC*NSF. Zodra we hier meer informatie over hebben zullen we dit gaan communiceren op onze website.