Nieuws

De boys van 12-2 sluiten deze periode als winnaar af

De spanning was te voelen bij de boys in de kleedkamer. Owios 12-1 kwam op bezoek, de laatste wedstrijd van deze periode. Vol zelfvertrouwen en met de instelling om te winnen begonnen de boys vol gas aan de wedstrijd. Al snel wordt het 1-0 de 2/3/4-0 volgen snel in het eerste kwartier. Even de koopt bij elkaar en daar gaan we , het tweede kwartier, even een stapje terug. De bal gaat mooi rond en owios is niet echt gevaarlijk. En dan net voor rust is daar de 5-0! Rust, boys nu gaan we weer gas geven. Er wordt gewisseld , net als in het eerste half uur, iedereen op verschillende posities, verdediging naar voor en aanval naar achter. Er wordt weer gescoord 6-0 en ook de 7/8/9-0 maar ook owios komt 1 keer door 9-1 niet erg boys er wordt geroepen 10 10 10 . Waarom de boys voetballen goed de bal gaat mooi rond en winnen veel duels.

Het laatste kwartier gaan de boys met een glimlach maar wel geconcentreerd het veld weer in, de buit is al binnen en owios wat ze ook proberen er niet aan te pas. Er wordt ook nog gescoord 10-1 en zelfs 11-1.

Wat wij als begeleiding graag zien is, dat er gevoetbald wordt. Dat er een team staat, een team wat iets voor elkaar over heeft, dat elkaar de bal gunt om te scoren. Daarom zijn wij trots op iedere speler iedereen is belangrijk in het team. Daarom vandaag ook geen namen, maar 1 ding jo 12-2 niet 1 maar jullie allemaal hebben gescoord. En jullie hebben gewonnen en zijn dus deze periode KAMPIOEN !!!

Nu lekker door trainen , nog beter worden en afwachten wat de nieuwe poule gaat brengen. Nieuwe ronde nieuwe kansen

Joep, Jesse,Ruben,Stijn,Dennie,Jorn,Micha,Vincent,Joshua,Ivan,en Daan bedankt!!!