Nieuws

ESC VR1 behaald een verdiend gelijkspel tegen sv Epe VR2

Afgelopen zaterdag stond er een uitwedstrijd tegen Epe VR2 op het programma!
Na de warming up in onze gloednieuwe inloopshirtjes van sponsor Twin Support kon de wedstrijd beginnen. We beginnen de wedstrijd goed, zijn veel aan de bal en hebben redelijk wat kansen. Ook Epe begint goed aan de wedstrijd, ze veroveren een aantal keer de bal en zijn af en toe dreigend voor ons doel.
Het 1e kwartier zit erop. De bal wordt door een verdedigster van Epe terug gespeelt naar de keepster. Sanne Meppelink onderschept de bal en scoort de 1-0!!
Verder zijn er in de 1e helft veel kansen over en weer, maar er wordt aan beide kansen niet meer gescoord.
In de rust worden er een aantal wissels doorgevoerd en beginnen we weer geconcentreerd aan de wedstrijd. De eerste minuten wordt er door beide ploegen goed overgespeeld en ontstaan er kansen aan beide kanten van het veld.
Na 10 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft valt helaas de 1-1. In de minuten die daarop volgen wordt er fel gespeeld door ESC. We proberen de bal te veroveren en te scoren maar dat lukt niet van harte… er wordt slordiger gespeeld en er worden fouten gemaakt waardoor Epe dreigender is.
Vlak voor tijd zijn er nog een aantal kansen voor ons maar die gaan er helaas niet in. Zo is deze wedstrijd geëindigd in een 1-1 gelijkspel.
Helaas is deze wedstrijd voorlopig de laatste wedstrijd die gespeeld zal worden door de nieuwe corona maatregelen. We hopen dat er snel weer gevoetbald mag worden en dat ons trouwe publiek ons weer mag aanmoedigen!