Nieuws

Café de Haven verlengt sponsorcontract

Elburger SC is tot een overeenkomst gekomen met Café De Haven voor de verlenging van het sponsorcontract. Raoul en Lynn Ponstein van Café De Haven tekenden het contract samen met Ronald Kuipers van de sponsorcommissie.

Het verlengstuk van de ESC-kantine
Café De Haven is zeker geen onbekende voor ESC. Het is een café met een zeer rijk Elburgse geschiedenis. Café De Haven is bij vele Elburgers bekend als het oude ‘Tante Marie’, ‘Johnnie’ of ‘Café De Baars’. Maar nu is het bekend als Café De Haven. Sinds de 18e eeuw fungeert deze plek al als havencafé. Toen was het al dé ontmoetingsplek voor vissers, zeelieden, boeren en plaatselijke bewoners.

Naast de gasten komen ESC’ers graag in dit gezellige bruine café aan de haven, waar het nog ouderwets gezellig is. Wanneer de voetbalcompetitie weer van start gaat en de maatregelen voor de horeca zijn versoepeld, dan zal dit café uiteraard een plek zijn waar wij als ESC graag de ‘derde helft’ vieren. 

Zin om te lunchen, te borrelen, een avondmaaltijd te nuttigen of zoek je een bar waar je een lekker drankje kunt drinken? Ga dan zeker eens naar Café De Haven.

Café De Haven
Havenkade 31
8081 GR Elburg

W: www.dehavenelburg.nl
E: Info@dehavenelburg.nl
T: 0525 65 55 44