Nieuws

Hoofdsponsor Blaauw Perioverf Elburg B.V. verlengt sponsorcontract met 1 jaar

ESC is zeer trots om te mogen vermelden dat onze hoofdsponsor Blaauw Perioverf Elburg B.V. het sponsorcontract met een jaar heeft verlengd. Om deze reden willen wij één van onze hoofdsponsors eventjes in de verf zetten!

Ton van Wezep ondertekende namens Blaauw Perioverf Elburg B.V. het contract. Als blijk van waardering overhandigde sponsorcommissie lid Danny Rorije een kleurrijk boeket.

Blaauw Perioverf Elburg B.V.
Blaauw Perioverf Elburg B.V. verricht al decennia lang verschillende soorten schilder- en onderhoudswerk voor particulieren woningen, overheidsgebouwen, woningstichtingen, horeca complexen en scholen.

Zo zijn zij dit jaar gestart met een bijzonder mooi project, het onderhoud van Museum De Fundatie in Zwolle.

Ook is Blaauw Perioverf Elburg B.V. gespecialiseerd in periodiek en/of preventief onderhoud, timmerwerk, herstellen van houtrot, gevelreiniging, glasschade- en service, betonvloeren en reparaties. Weinig schildersbedrijven in Nederland kunnen zorgdragen voor betonreparatie. Blaauw Perioverf Elburg B.V. kan dat wel! Sterker nog: zij leggen compleet nieuwe vloeren, brengen coatings aan en leggen speciale design vloeren. Al met al levert Blaauw Perioverf Elburg B.V., met de ruim 30 vakmensen, verschillende specialismen van hoge kwaliteit.

Het schilders- en glasbedrijf is gecertificeerd volgens VCA norm 2017/6.0. Ook zijn zij dit jaar opgenomen door Monumentenwacht in het register Kennis & Kunde van de Provincie Gelderland.

In den beginne…
Verf komt al duizenden jaren voor in de geschiedenis van de mensheid. Van rotstekeningen, tot de Egyptenaren. En van de Grieken tot de Middeleeuwen. Maar ook in de Elburgse geschiedenis heeft verf een bijzonder verhaal.

Blaauw Perioverf Elburg B.V. speelt al 5 generaties een (verf)rol in Elburg. Het begint allemaal in 1862. Ruim 150 jaar geleden start Antony (Toon) van Wezep als schilder bij schildersbedrijf Hengeveld. Uit de gemeentelijke archieven blijkt dat zijn zoon (wederom een Antony) hetzelfde doet in 1934. Op 1 januari 1971 is het schildersbedrijf Gebr. van Wezep overgedragen aan de volgende generatie. Henk Blaauw startte in de jaren 70 zijn schildersbedrijf. Jaren later werd het bedrijf samengevoegd met een oud Zwols bedrijf, genaamd Perioverf. Deze naam is afgeleid van het sinds die tijd nogal gepromote periodiek onderhoud aan de buitengevels. Sinds 2009 is Goos van Wezep de nieuwe eigenaar, en is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot schilders- en onderhoudsbedrijf, dat is gevestigd in het voormalige pand van A. Vogel op het industrieterrein Robbertsmaten. Ook Goos’ zoon Ton van Wezep is actief in het bedrijf als schilder. Dit is al de vijfde generatie uit het geslacht Van Wezep.

Meer dan woningen
Zij zijn gespecialiseerd in alle facetten uit het vakgebied. Zij zijn onder andere expert op het gebied van beglazing. Naast het schilderen van woningen, houdt Blaauw Perioverf Elburg B.V. zich ook bezig met het schilderen van schepen en jachten en beschikt het over een eigen verfspuiterij.

Vanuit heel ESC willen wij Blaauw Perioverf Elburg B.V. hartelijk bedanken voor het sponsorschap en de betrokkenheid bij Elburger SC. Wij zijn trots als club dat een bedrijf als Blaauw Perioverf Elburg B.V. ons ondersteunt als vereniging. Wij moedigen onze leden dan ook aan om contact op te nemen met Blaauw Perioverf Elburg B.V. als u een goede schilder zoekt.

Blaauw Perioverf B.V.
Industriestraat 5
8081 HH Elburg

T: 0525 682 115
E: info@blaauw-perioverf.nl
W: www.blaauw-perioverf.nl