Nieuws

In memoriam: Aalt Boonen

Woensdag 25 november is Aalt Boonen (78) na een periode van afnemende gezondheid overleden. Geboren in Hierden kwam het gezin in 1951 naar Elburg. Hoewel Aalt zelf nooit gevoetbald heeft was hij sinds het lidmaatschap van zijn zoon Henk nauw betrokken bij de club. Zijn werk als vachtwagenchauffeur en later buschauffeur maakten het niet mogelijk om structureel als actief vrijwilliger taken op zich te nemen. Toch was hij nog wel een periode elftalleider.

Oud eerste elftalspelers herinneren zich Aalt als chauffeur op de bus bij uitwedstrijden van ESC-1. Bij de KOVO en later Connexxion  was hij vele jaren buschauffeur. Als zijn diensten en werktijden het toelieten was hij steevast op het sportpark te vinden om op zaterdagen de verrichtingen van zijn zoon Henk of de kleinkinderen te volgen dan wel als supporter van het eerste elftal. Hij genoot daarvan.

Aalt was een rustige , vriendelijke en bescheiden man. Als vereniging verliezen we in hem een voorbeeldige supporter met een warm hart voor de club.

We wensen zijn geliefden alle sterkte toe in deze moeilijke periode. Dinsdag 1 december wordt hij begraven. Condoleance kan middels een kaartje naar Oude Kerkweg 48, 8085 AP Doornspijk.